I am

Сания Галеева
I am a fairy,
I am a peach,
And quite contrary
I am a witch.

I am an angel,
I am a pearl,
A holy stranger
And a bad girl.

I am a sister,
I am a friend.
And I'm a swindler,
Fooling you, lad.

I am a white star,
I am a queen.
I'm such a bastard
You've never seen.

I'm a vampire,
I am a leech,
I'm an entire
Scum, swine and bitch.

I'm a black hole,
Empty and sad.
I'm a lost soul
And... still a child.
26/01/2017