Засiвалка з Старим Новим роком

Светлана Кравчук 379
Засіваю хлібом,
Засіваю Богом.
Хай сіяє німбом
Щастя у дорогах.

Засіваю Небом,
Засіваю світлом.
Сам Христос до тебе
Йде у день погідний.

Він приносить щастя
Істин  першородних.
Іроду не вдасться
Вбити дух природний.

У кожній людині,
У кожному домі
Є Христосик нині
Й Істини відомі.

Роком Новим вищі!
Геть невдачі дибом!
Освяти Всевишній!
Засіваю хлібом.

Роком Новим гідні!
Мудрістю багаті.
Зерна сію плідні!
Миру – кожній хаті!

Кожній хаті – меду!
Кожній хаті – краму!
Випрем з хати недуг
І закриєм браму!

Одягнемо новість,
Богом дух наповним.
Засіваю совість
Світлом надкоштовним.

Сію ласку Божу,
Що добром помітна.
Сію долю гожу,
Виткану із світла.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018
13.01.2018
07:07
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.