Естетика землi

Пальячи
Краса – це погляд, із закритими очима,
Вона є різною для кожної душі.
Думками, інколи, чиїмись одержима,
Лежить, нескорена, чекаючи в глуші.

Цікаво те, що може полюбити розум,
Він дивиться на світ за допомогою очей.
Але ж ця мить, навіяна на роздум,
Щоб зрозуміти цінність всіх отих речей.

Планета знає, чим нас здивувати,
Створити подив на обличчях у людей.
Чарівно, пташкою, у вікнах заспівати,
І цілу низку, втілити ідей.

Прекрасний образ, створений думками,
Уява хоче показати інший бік.
Нам важко розказати все словами,
Бо це є погляд кінчиків повік.