Найвища цiннiсть

Светлана Кравчук 379
Найвища цінність – твоя Святість.
Її ти у єстві несеш.
Не проявляй у злі завзятість, –
Зло – не людське й не знає меж.

Пильнуй в собі святого Бога.
Едемський сад душі плекай.
Зло – до руйнацій насторога.
Й смола у ньому – через край.

Люби життя – найвищу цінність.
Воно тобі як святість дане.
Формуй в собі святу відмінність, –
І скверни лід в житті розтане.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018
11.02.2018
16:49
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.