18-ть

Вира Украинка
Повноліття… І ти вже доросла,
А дитинству враз скажеш: "прощай!"
Хай щасливою буде дорога
У небесний і бажаний край.

Хай тобі посміхаються зорі
Хай грайливо співає струмок
Хай обійде ТЕБЕ всяке горе,
Хай не буде тривожних думок.

Я бажаю щасливої долі
Я бажаю кохання весни.
Друзів щирих зустріти доволі,
З Богом вірно іти до мети.

©Віра Українка