А менi б...

Ева Сокол 2
Не лютує лютий, от котам кайфово!
А мені б хотілось холоду зими...
за сніжок чіпляюсь, як за віще слово,
на яке чекаєм із дитинства ми.

Вся зима вмістилась в ХрЕщену неділю,
а мені, щоб місяць мОрозно до сліз,
щоб селом носились снігові метілі,
вкутав щільно крони досі голий ліс...

щоби день дивитись, як тріщать дрівцята,
як вогонь танцює пристрасті танок...
на дзвінок мобільний марно не чекати,-
а позбутись врешті спогадів-думОк.