Веснянка -песня-детская-

Поэт Закарпатья Василий Галас
Побігли струмочки,
й у ринвах вода...
Вчорашньому снігу
сьогодні біда.
Торкається сонце
бурульок и стріх.
То вже незабаром
весна на поріг!..

Приспів:
Виспівує серце
твоє і моє -
бо вже первоцвіту
нам первістки є!..
(можна 2 рази)

Нехай ще мінливо
і страх холодів -
та світ оживає
і помолодів.
Вливається сонце
у жили землі.
Весна! - тож весніють
дорослі й малі!..

Приспів.

Лютий 2018