Очi Бога Крiзь темряву, хмари

Катерина Жебровська
А.Шенберг "Просвітлена ніч"
Національний камерний ансамбль "Київські солісти", Еркі Пехк

Очі Бога… Крізь темряву, хмари…
Сніг і місяць… Малюнки життя…
Тіні міряють кроки і чари…
Бог дарує щасливим дитя…

Тиша дзвінко лунає… Словами
Опадає загублений страх…
Бог готує мандрівку світами…
Зайве тане в холодних слідах…

У тепло перелита дорога…
Глибина со-Творяє Любов…
З серця в серце… Від Бога до Бога…
Світла вдячність живих молитов…

10.02.2018