Буденнiсть Прочиненi дверi

Катерина Жебровська
А.Маскатс Concerto grosso для скрипки, віолончелі,
ударних і струнних (1996)
Національний камерний ансамбль "Київські солісти", Еркі Пехк
О.Шелешкова (скрипка), С.Казаков (віолончель)

Буденність… Прочинені двері…
Проявлені в радість дива…
Звучання… Мелодії щемні…
Пестливі торкання, слова…

Наспівані мрії на вушко…
В судинах розслаблена кров…
Чергуються зустріч й розлука…
Сплітання Любові в Любов…

Чарівність вібрує в повітрі…
Немислимі збіги частот…
Шляхи в безкінечності світлі
Складаються з різьблених нот…

Бринять коливання і гаснуть,
Стискаються у відчуття…
Довіра засіює рясно
Любов’ю розкриті серця…

Буденність… Прочинені двері…
Запрошення… Дзвін на губах…
Думки-невловимі химери
Танцюють неспішно у снах…

10.02.2018