Ти вiдчуваeш, як звучить життя?

Катерина Жебровська
Ти відчуваєш, як звучить життя?
Розпізнаєш низькі й високі ноти?
А як твоя виспівує струна,
Коли навкруг хори різноголосі?

Ти відчуваєш тишу в Небесах?
Розпізнаєш мелодії мовчання?
В яких піснях тебе возносить птах,
Коли ти забуваєш про злітання?

Ти відчуваєш у собі Любов?
Розпізнаєш Душі легкі мотиви?
Яке звучання живить плоть і кров,
Коли від тебе йдуть останні сили?

09.02.2018