Наьна мохк!

Миритта Кузигова 4
Са хьамсара Наьна мохк!
Ма дукха халонаш лайнийкха 1а.
Моастаг1 г1ийртав хьо уне бе.
Х1аьта моастаг1а 1а ц1ий мохкдаьд.
 
Ма хьамсара якха сон
Цу сийна лоамашта
Юкъе латта уж дийна тешаш
Моастаг1ага кура хьийжа.

Ма хьамсара бакха сон
Моастаг1а духьала лаьтта
Хьалкъаш парг1ата даьха
Хьа эздий къоаной

Са хьамсара наьна мохк
Хьо бахалба ер дуне мел латта
Хьай безачара дог деладеш
Ца безачара дог делхадеш.