Са хьамсара нана!

Миритта Кузигова 4
Дег т1ара ловцаш доахаш
Са ага терка даь са нана
Хьай мерза оазаца сона иллеш доахаш
Со кхе я са миска нана

Хьай хьехамца наькъаш дийле
Лоатабу а яхьан малх
Аз доакхал ду яхь а йолаш,
Яха аьн 1а сей кхе ян даь

Хургдар Дуне ирча баьде,
Нана хьо са ецари
Хоастам!Нана,хьо са йолаш,
Соца массаз улув йолаш

В1алла хьа на1арга 1оажал ма йоаг1ийла
Массаз могаш хьо яхийла
Соца хьо мел йолча хана вахар да са къаьга
Дала даькъала хьо йойла са хьамсара нана