З-пiд пера!

Виктория Гребенюк Роженкова
З-під пера!

Ранок в вишиванці,
Сонечко в вікні.
Каву люблю вранці,
До смаку мені!

Крекер та цукати,
І блокнот в руці.
А під дахом хати,
Зграя горобців...

Знов збираю рими,
Їх ціла гора...
І слова нестримно,
Лізуть з-під пера!
11 02 2018 р
Вікторія Р