I буде весна

Натали Амар
І буде весна. І будуть сади
Засипані білим цвітом.
І буде земля вся, куди не піди,
Зеленими ковдрами вкрита.

І все, що ще вчора так міцно спало,
Підставить долоні під сонце.
Нахабне проміння його і тепло
Вірветься у кожне віконце.

Розчинена буде в повітрі любов -
Весна - найчуттєвіше свято!
Бо лиш навесні почуваєшся знов
Без статків мільйонних багатим.

І буде Великдень. І буде вода
У річках стрімка і прозора.
А сива земля стане знов молода,
Вже скоро! Вже скоро! Вже скоро!


Наталі Амар