Моя Дульсiнея

Григорий Кирш
         1к

Побачив я тебе в хатині,
Була у тебе гола спина.
Укотить сонце за горизонт,
А я беру тебе на понт.


Мов,моя мила,мила Дуся,
З рук пада все, за що беруся
Якщо мене не покохаєш, Дуся,
Більш ніколи не вернуся.

            
            Пр-в

Дуся, моя ти Дуся,
Я знаю що тебе доб'юся!
І я ні з ким не поділюся, Дуся,
Та кохання сам нап'юся.


             2 к

На небі зорі вже зникають.
В мені кохання аж палає.
Та я не здамся, ні, не здамся-
Якщо покличеш, весь віддамся...

             Пр-в

Дуся, моя ти Дуся!
Я знаю що тебе доб'юся.
Ні з ким тобой не поділюся, Дуся
Я кохання сам нап'юся

Дуся, моя ти Дуся!
Я знаю що тебе доб'юся.
Ні з ким тобой не поділюся, Дуся
Я кохання сам нап'юся...
Дуся,Дуся, Дуся- моя Дульсінея!