Уздых

Михаил Кортелёв
Уздых.

Не подзелецца былое
Ні на двое, ні на трое,
Быццам рэха гэты зык
Пазаціхне нібы ўздых.

Каб маў крышку маладосьці
Звалі бы суседкі госьцем,
Мілай дачцэ мілай мамы
Я б панёс цукеркі з крамы.

Не падзелецца былое
Ні на двое, ні на трое  -
Толькі любых, дарагіх
Сэрцы зрушыць мой ўздых.
-10.02.18.