Природа

Георгий Грищенко
Природа

Милуючись красивістю природи
Зникає гіркота поразок і незгод
І відчуваєш в тебе є нагоди
Ще досягти і перемог й життя висот.

Енергію дає тобі природа
А також впевненість що буде все гаразд
І це для тебе вища нагорода
Для перемог в твоїм житті багато раз.

Подихавши повітрям на природі,
З оптимістичним настроєм вперед ідеш,
Стояти ж в розпачі й зневірі годі
І ти замріяне збудуєш де живеш.

Милуючись своїм рідненьким краєм
Побережи його красу для майбуття,
Нащадкам  всім ми нині побажаєм
Добрячих статків і щасливого життя.
10.02.18.