***

Виктор Школовый
Кожен день прокидаюсь з надією в серці,
Кожен день ту надію з собою беру .
І надіюся Я, що колись, на світанку,
На світанку життя я й себе віднайду.

І надіюся Я, що завжди і повсюди,
Будуть промені сонця світити мені.
Хай встрічаються тільки промені-люди,
Хай тепло огортає мене у житті.