81. Роки так щвидко пролет ли! На випускний

Ганна Горбатюк
Роки так швидко пролетіли
І ось ми вже випускники!
Ми б розлучатись не хотіли,
Та ждуть всіх нас нові світи!

Нові незвідані дороги!
Розбіжимося хто куди!
І радості будуть й тривоги,
Дорогу б нам свою знайти!

І вдячні ми батькам і школі,
Що так навчали добре нас!
Щоб в нас були щасливі долі,
Будь з нами, Боже! В добрий час!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Фото з інтернету.

                20.05.17.