80. Родилось дитя!

Ганна Горбатюк
Родилось дитятко, звичайне хлоп"ятко,
Та батько і матір не чають душі:
Ну як там дитятко? Як наше хлоп"ятко?
І біля кроватки стоять у тиші!

Лиш очки відкриє і мама вже тут!
Лиш їстки захоче, то зразу дають!
І так кожну днину маленьку дитину
По черзі до себе на руки беруть!

То хай же росте він на радість усім,
Щоб завжди могли потішатися ним!
І хай на те буде Господняя воля,
Щоб була у нього щасливая доля!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 ФОТО З ІНТЕРНЕТУ.

          5.04.17.