79. Поздравляем вашего папочку!

Ганна Горбатюк
Вітаємо вашого татуся!
Хай збереться родина уся
І співає йому тих пісень,
Що співав вам колись кожен день!

Бо як були ви дуже малі,
Приходилось йому цілі дні,
На руках вас обох колисать
І пісень колискових співать!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 Фото з інтернету.

     20.10.17.