76. Дорога Алiночка!

Ганна Горбатюк
Ми хочем сьогодні тебе привітати!
Щастя, здоров"я тобі побажати!
Хай буде приємним і радісним день!
Лунає багато веселих пісень!

І хай тебе друзі усі поважають,
Як добру людину вони тебе знають,
Щоб була ти прикладом добрим в сім"ї,
У мирі проходили твої всі дні!

Вітає тебе твоя вся рідня:
Діма, Ромка, Ваня, Вася і я!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Імена можна міняти.
Написаний вірш в честь
 День народження Алінки.