Мини Ах к г мн О. Ман ин гн Н. Ман ин

Наталья Манджиева
 
Бичкнд;н чамдан энкрл;д б;;дг
Чамаг таалул; би аа;а дуудг
Ханлтан ;рг;д байрлад б;;н;в
К;н ахта б;;хл;-девл захта
Давтр:
Келс;н к;ц;дг к;;с;н к;цдг
Делк; дер мини с;н гидг ахм
З;ргн; ;лг;р алдр баатр
Мини ;рд;дт к;ндт; на;цх

;врл;н чидл;н эдлдг эзн
Заавр заалул-го ;г кел;л-го
;анцхн барата х;л;ц б;дл;рн
Дутвр орчлын ;;дн хаасн

Кишгт; наасан авлдг к;н
Буурл саахл-го б;;; к;нк;
;вгн насасн ;дг учр-го
Чидл чилхл; медрл чилшго