Лише панi

Виктория Гребенюк Роженкова
Лише пані

Я для тебе буду лише пані,
Ну така собі - сіренька миш...
В голові думки снують погані,
Ти мене хоч бачиш та мовчиш.

Я для тебе буду лише пані,
У простому платті з декольте.
Знов тебе зустріну на світанні,
Коли встане сонце золоте...

Я для тебе буду лише пані,
Ти в душі у мене наче клин...
Я тебе впізнаю у тумані,
Ти в моєму серці лиш один!
10 02 2018 р
Вікторія Р