В. Ю. Быстрякову

Дмитрий Кейдис
Когда-нибудь , закончится правление,
тех , где "утырком" погоняется "утырк"...
И мы тогда без тени сожаления
споём :" Куда...Куда уехал цирк!?".
________________________________

День минає , час лягати
в люлю бо в колясочку.
Дядя Вова розповість
на добраніч казочку....

Чемна небайдужість серця,
рясна філігрань
переконлівше здається
в світі сперечань.

Бо розважлива , спокійна,
ввічлива розмова
впевнить будь кого : доцільно,
жити по новому.

Вгледіти розумні речі
скрізь буденність сумну.
Боже, борони малечу
довгу... нерозумну...