Япалит-Бежа-Нэць

Маджнунъ Аль-Хазред
Япалит-Бежа-Нэць!
Зтаго Свiта!
Вiд Дiда!
Валшэбны Мэртвэць!
Япалит-Бежа-Нэць!
Забирам ще до праци,
ДзенQ бардзо за пальце
И за чьежкосчщь кiлэць.

Япалит-Бежа-Нэць!
Раньше сроку,
З дроку,
з труны ўстаў, як юнак.
з кайданамі мазгоў,
Шавмасгоу, шавмасгоу,
Вовавалдивастокi
Деведу своi соки
Пржешь клепчiдре сэрць.

Вiд Дiда!
Зтаго Свiта!
Якожукъ-плаву-Нэць.