Твойе серденько - дiм маленький. Дитяча пiсня. Укр

Анастасия Тенжала
Твоє серденько - дім маленький,
І господар у ньому ти,
Коли стукає хтось тихенько,
  Не барися , Христа впусти!
  Не барися , Христа впусти!

З Ним царює любов і щастя,
Повен миру Він,  доброти,
Наче батько і друг найкращий
     Не вагайся, Христа впусти.
     Не вагайся, Христа впусти.

Він сльозинки твої рахує
І в долоні Свої бере,
А коли захворів лікує
     Нових сил у житті дає.
     Нових сил у житті дає.