Первоапрельская медкомиссия...

Филипп Диброва
"З одного полтавського села
дiвчисько приiхала поступати
до киiвського вузу.
Ну й проходить медичну
комiссiю у гiнеколога.
Дивиться у медичну книжку,
червонiе i каже:"Доктор,
доктор,що ви написали?"
-"Що е,те й написав."
-"Треба було-чи "Нормальна",
чи- "Як у всiх",а ви написали:
-"Здорова..."


Юмор из интернета




Кто проходит комиссию первого
 апреля,верь-не верь,
Тому врачи указывают размер...