Чому-2

Александр Шевченко 62
Чому?

Чому таке кохання швидкоплинне?
Те, що здавалося, ще вчора вічним,
Так швидко нас воно чомусь покине,
Закінчиться розлученням це звичним...

Не завжди зійдуться зірки на небі,
Бо не дано змінити свою долю нам,
На зорі озираючись кохати треба,
І вірити, що це підвладно небесам...


-----------------------------------

Почему?

Ну, почему любовь так скоротечна,
И, почему оставила так быстро нас?
Еще вчера она казалась вечной,
Но вдруг ушла, настал разлуки час...

На небе звезды сходятся так редко,
Нашу судьбу, не дано изменить нам,
Нам остается только любить крепко,
И верить - все подвластно небесам..


09-02-18.