Другу Льонi до дня народження

Виктория Гребенюк Роженкова
Другу Льоні(до дня народження)

Найкращому другу Льоні!
Вітання я шлю доречні...
Ви - творчості світлий промінь!
Вірші ваші всі сердечні.

Хай чаша натхнення повна,
Не випита буде до дна...
Душа ваша щира й коштовна,
Не складена їй ще ціна...

Вона - є давно безцінна,
Вона - наче цвіт черешень...
Бажаю Вам неодмінно
Кохання і щастя щодень!
09 02 2018 р
Вікторія Р