Солнце моей души. любимому

Елена Гешко
Сонце моєї душі (коханому)

Коли сон вже постука в віконце
І все місто, здається, вже спить
Я впущу в свою душу те сонце,
Що так ясно мені горить.

І щоденно: і в свята, і в будні
Моє сонце в душі моїй.
Роки пройдуть, мов незабутні
Повні келихи наших мрій.

Хай тривога піде стороною,
Хай життя не зупиниться враз.
Ми навіки – повік з тобою,
І кохання живе між нас.