Прощальна чарка

Ключник Олег
Щоб не було тяжко,
Щоб не було гірко!
Дайте мені фляжку, -
Випити горілки!

Одну мені дайте,
Щоб сидів і думав!
Другу — наливайте,
Щоб зустрів я кума!

Третю — наливайте,
Щоб ми погуляли!
А четверту — дайте,
Щоб — запам“ятали!

Ну, а п“яту дайте,
Збрую — заправляйте,
Позбирайте зброю,
Що завжди зі мною!

Шосту — наливайте,
Коня запрягайте,
Мого - вороного,
Вірного, швидкого!

Сьому — наливайте,
Мене — відправляйте,
На тую війноньку,
В дальню — сторононьку!



Лютий 2018