Життя-важкий екзамен

Виктория Гребенюк Роженкова
Вмирають цінності моральні,
Зростають ціни день при дні.
Захмарні стали комунальні,
Живемо всі ми у борні...

Ввійшли нові закони в дію,
Та все одно не до пуття...
Керують владою злодії,
Людське марнуючи життя...

Із року в рік, одне й те саме
Ми чуєм, що ідем в Європу...
Життя - тепер важкий екзамен,
Ми всі принижені холопи...
07 02 2018 р
Вікторія р