Верби

Татьяна Каминская
Дарунок зими - колискова для міста...
Засніжені вулиці, ніченька темна.
На ковзанці неба - і зорі, і місяць,
На березі річки - похнюплені верби.

Ліхтарики в небі, немов оченята,
Та вербам нерадісно, сни неспокійні.
Як крига холодні у вітра обійми,
А днів до тепла, до весни ще багато.