Блудница Грешница

Величка Николова -Литатру 1
БЛУДНИЦА (ГРЕШНИЦА)
Автор: Величка Николова - Литатру1


Тъжни любови - кратки и страшни.
В любовен пъкъл се давех.
По магистрали и гари прашни,
аз любовта си продавах.

С демони скитах под небесата.
Гасяхме страсти в реката.
После със сълзи, къпех греха си
и осолявах съдбата.

Краднах минути - кратки и сладки,
и мъжки ласки в полето,
но не можах да открадна, о, Боже,
на ни един мъж сърцето!

07.02.2018, София, В.Николова - Литатру 1