Що може жiнка..

Светлана Камышная
Що може жінка? -Жінка може все!!!
Вона спроможна справді набагато.
Вона тяжкий на собі груз несе,
Вона сестра, донька, а також мати.
Що може жінка?! -Жінка може все!
Народжувати, прати, готувати.
Вона про всіх подбає і про все,
Навчилась роблячи відпочивати.
Що може жінка?! -Прикрашати дім,
При тому шиє, в'яже, вишиває,
І тістечка готує вона всім,
А роблячи все це, ще  й заспіває.
Перелік всього буде без кінця,
Про виховання і її роботу,
Встигає як?!.. Спитайте у знавця!
Насправді того і сама не знає.

Прекрасніші жінки усіх віків!
Хай цінять вашу працю і кохають,
Найкращих варті ви чоловіків.
І хай вони весь час - це пам'ятають!