Шановна мова солов я

Владимир Прохода
           Натхнення тут:
            http://www.stihi.ru/2017/11/25/11733


Шановна мова солов'я,
Співуча і красива,
Раділи ниви і поля,
Та і душа просила,

Коли у тиші наливавсь
Пшеничний колосочок
І я до віку сподівавсь
Вписати свій рядочок...

Щоб мали змогу десь, колись
Співати мої внуки,
Пишатись дідом, що моливсь
І зводив в небо руки...

Шановна мова солов'я,
Дай Бог її почути,
Але не в Славу, не в ім'я,
Бо має просто бути!


 П.В.М.      07.02.2018г.