По веснi летять лелеки

Григорий Болдырев
                Вдохновение:   Владимир  Прохода
                http://www.stihi.ru/2018/02/07/906



                ***

По   весні   летять   лелеки
Небом,   край   оселі:
Де   краї   мої    далекі…
Думки   не   веселі,
Не   дають   душі   покою:
Як   батькам    живеться?..
Наче   піснею   сумною  -
Знов   серденько   б`ється…

Не   того   хотіли   люди!..
Не   таку   свободу!
Щоб   забрати  серце й душу,
У  свого  народу…

Де  та  слава,  де  та  доля?
Де   краса   чарівна?
Де  та  невмируща   воля?
Славна    УКРАїНА!


07.02.2018 г.        БГВ