Забути

Мирослав Манюк
Я змушу себе забути
Тієї любові роки,
Так щоб мені вільним бути
На відстані твоєї руки.

Я змушу себе забути
Образ в прекрасному платті,
Щоб більше її не чути
В моїй самотній кімнаті.

Я змушу себе забути,
Але реальні бажання
І хочеться повернути
То мое давне кохання.