Мама-2

Александр Шевченко 62
МАМА.

МАМА - то найдорожче в світі,
Хто своїм серцем нас оберігає,
Ми сиротіємо, такі дорослі діти,
Коли, раптово з нами вже її немає...

Надалі інша доля нас чекає,
В душі назавжди тепер смутку бути,
Спогад про неї нас не залишає,
Бо найріднішого ніколи не забути...

06-02-18.