***

Наталья Манджиева
Чамаг бичкнд;н би аа;а дуудг
Чамдан бичкнд;н диг;д энкрлдг
;р-к;;кд намур альвлхла
Чини нер;р тедниг чочлдг

Чи-мини з;ргн; ;лг;р
Намд болхла йoсн баатр
Мини ;рд;дт к;ндт; на;цх
Делк; дер намд йир с;н ах