Ода к радости. Людвиг Ван Бетховен

Катерина Пас Чна
Поэт Фридрих фон Шиллер

Ode  To Joy

Joyous, joyous without ceasing,
Let us shed our light abroad.
May we ever show to others
All the joy we have from God.

God is leading. Let us follow.
Let us cling to Him each day.
He protects from tribulation.
He will lead us all the way.

O, the joy that faith can bring  us!
Lo, our cups are overrun!
Let us keep our joy in Jesus
Glowing in us like the sun.



ОДА К РАДОСТИ
Людвиг Ван Бетховен. Фридрих фон Шиллер

Будем радостны мы, братья,
Свет пусть льётся без конца!
Луч отрады дарит счастье,
Свет от Господа Творца.

Бог нас Сам ведёт за руки,
Помогает нам в борьбе.
Нас хранит от бед и муки,
Внемлет  Он  детей мольбе.

Радость веры, жизнь дающей,
Пусть, как солнце, в нас горит.
Дарит ласку Всемогущий,
И  о счастье  Он гласит.

Использована литература:
Christian Songs.40.Joyous. Vienna. Austria. 2002.