Так жаль

Мокренко Хром Олег
Шкода, що в нас  немає снігу зовсім
А десь горами сніжними милуються
Сніжинки тануть на волоссі
Коли закохані люди цілуються

Далеко десь у сірих хмарах небо
З північними вітрами були вчора
І пухом застелили всю планету
Закутавши міста у білі штори

Десь досі ще по справжньому зима
Де біло, що не видно хмарочосів
Шкода, що цього всього в нас нема
Так жаль, що в нас немає снігу зовсім