Сълза

Росен Русев
Сълза
Автор: Р. Русев                х

Капна сълза
непоискана,
тъжна и мъчна.
Болка
тръгна
от душа изболяла.
Диря от грим се изтече
по бузата,
тъжните мисли от нея
попиха в душата ми...
Капна сълза
измъчена,
искрена,
като живота ни