До теб

Росен Русев
До теб
Автор: Р. Русев

Защо е толкова,
защо, наистина е трудно?
Живот във път
е колебание,
но може и добро да носи.
Опитай!
За всекиго животът
е низ от най-трудните
въпроси...
Опитай, аз ще устоя,
не ще е лесен пътя,
а стъпим ли на непозната
земя - ще има и въпроси.
Аз няма никога да те предам,
каквото и живота
да ми носи.
А хороскопа остави,
на тези, вярващи в звездите.
Сега сме тук, вземи
от всяка нощ без колебание
мечтите.
Тогава аз,
онази мъничка частица твоя,
с любов ще оградя,
тъгата, повече в душата ти
не ще допусна
и винаги до тебе ще вървя...