Дароване серце

Сергей Красильник
Не чекала любов, не чекала,
Але сяють на небi зiрки,
Я омрiяне щастя не звала,
Його подарував менi Ти.

   Я розтопила твоє серце
   I ти його подарував менi,
   Я розтопила твоє серце,
   Я розтопила твоє серце,
   Я розтопила твоє серце,
   I ти його подарував менi.

Всi закоханi вiрять у казку,
Що приходить до них в Новий Рiк,
Ти даруєш менi свою ласку,
Не вiдводячи лагiдних рук.

   Я розтопила твоє серце
   I ти його подарував менi,
   Я розтопила твоє серце,
   Я розтопила твоє серце,
   Я розтопила твоє серце,
   I ти його подарував менi.