***

Наталия Цыганова
Ми коротко мрієм  (на довше - не стане нещастя).
Де стеля тримається запахом кремових руж -
ми вміли скорботно кохати, шалено прощати.
Ми - коротко мрієм.
Не диво.
Не диво - не руш.
Я бачила диво.
Я - бачила...
форми тюльпану
раптово весняний, блідий як свобода на смак,
iз темних думок - на узбіччі прорізався ранок.
Як щемно...
Як зимно...
О як...