Тихесенько друзj. благаю!

Валентина Вересоцкая
Тихесенько друзі. Благаю!
Хмаринки небом пливуть.
Дрімає сонце. Лягає.
До сну прокладає путь.
Швиденько заснуло.Нужденне!
Спокій нічний обрело.
Втомившись від праці щоденної
Легенько в пітьму увійшло.
Постіль- хмаринки біленькі.
Ніжні і лагідні сни.
Мов заколихує ненька!
Чарівні співає пісні.
Тихесенько друзі. Благаю!
Не зруште дрімоту рясну!
Небо й земля спочиває.
Спокійного доброго сну!

Лютий 2018р