Давай продовжимо розмову

Валентина Вересоцкая
І ось ми зустрілися знову
В зимовий ясний снігопад!
Давай продовжимо розмову.
А дні все летять!Все летять!

Як справи?Як діти?Як мати?
Сім*я? Чоловік де твій?
Навіщо минулим пройматись?
Повернемо юності дні!

Сузір*я. Вечірні заграви.
І ти у обіймах моїх!
Не пізно!Не пізно насправді!
Ще спалах в очах твоїх!

Краса душі неймовірна!
І очі веселі!  Ясні!
Продовжимо нашу юність!
Повернем щасливі дні!

А серце тріпоче.Тріпоче!
В зимовий ясний снігопад.
Благає! Шечоче! Шепоче!
Поверни мені юність назад!