невпасти б у вiдчай

Вера Деревьянко 2
був шок
 коли про рак унали
наплакались страдали
 і рішили
в щасті кожну мить
 яка лишилася прожить
 уже рік пройшов
 і ми щасливі
 що до сих пір живем  в коханні
 що  досі живі